The 4th Coming



Loading..

Viewing All Posts For › Help


Connection issues (t4c Saga)

  • Connection issues (t4c Saga)

    http://www.pic-upload.de/view-27802075/t4c-saga.jpg.html

    Since 3 days I got lag spikes, red plug, disconnects and can't even reconnect tho the server is online and other ppl are playing.Got V-DSL of Telekom Deutschland 100mbit and can download with 9-10,5mbyte/s / Upload 2mbyte/sGot a 2,8GHz Intel I7 Quad Core Notebook with 32Gbyte DDR3 Ram and 2x 8Gbyte Geforce 980 (GTX) M SLI.Operating system Windows 8.1all drivers are up-to-date.
    Does anyone have any tips how to solve this issue?Tried to switch the comp. mode to all windows versions 95 / 98 / ME / Vista / ... nothing changed there.Swiched graphic options (low CPU) didnt help eithertook router from power supply for several seconds and replugged. didnt help eitherReinstalled the game twice already ... hasnt changed anything, too.
    The funny thing is, that i dont have any issues with playing at realmud... -.-(havent tried the other 2 servers yet)
    Thanks for any advice in advance.
    Created: 25 July 2015 14:57 by Brakandaran
  • Connection issues (t4c Saga)

    Not sure if this issue has been resolved or not. I have seen this issue before. This is usually an internet issue, I know your connection is good but sometimes its between you and the t4c server. I have also had people change their dns provider and that can sometimes resolve the issues. https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using?hl=en is an guide  on how to do change your dns .
    Created: 28 July 2015 12:19 by mouse
Please Log In or Sign Up to post.